Suntem o echipă tânără și flexibilă, formată din ingineri care au participat la peste 50 de proiecte majore ce au presupus etapele de studiu de fezabilitate, proiectare instalații electrice, monitorizare și implementare proiecte instalații electrice (management de proiect).

Compania noastră are implementat și menține un Sistem de Management al Calității SR EN ISO 9001:2015 certificat de către Mișcarea Română pentru Calitate cu nr. 787C.

Deținem un atestat ANRE de tip C1A, nr. 13114/12.03.2018 și un atestat de tip Be, nr. 15358/02.12.2019.

– proiectare de linii electrice, aeriene sau subterane, cu tensiuni nominale de 0,4 kV * 20 kV, posturi de transformare cu tensiunea nominală superioară de cel mult 20 kV, staţii de medie tensiune, precum şi partea electrică de medie tensiune a staţiilor de înaltă tensiune;

-proiectare și execuție de instalaţii electrice exterioare/interioare pentru incinte/construcţii civile şi industriale, branşamente aeriene și subterane, instalaţii de utilizare de joasă tensiune pană la tensiunea nominală de 0,4 kV;

De ce AEG Electriconsult ?

Pentru că după fiecare proiect am avut puterea să ne întrebăm “ Ce am facut bine?”, chiar dacă am avut și piedici pe parcurs.

Pentru că ne întrebăm de fiecare dată “Ce putem să facem diferit data viitoare?”, ca să ajungem mai repede și cu rezultate mai bune la scopul stabilit împreună cu partenerii noștrii de afaceri.

Pentru că după fiecare experiență vrem să tragem cele mai bune învățăminte cu partenerii noștrii de afaceri și să mergem în viitor pe cele mai bune căi ca lucrurile să funcționeze mult mai bine.

Pentru că preferăm să vedem soluții acolo unde cei mai mulți văd probleme.